Skip to main content
28 oktober | 20:00

Duistere dijkwandeling (VOL)

Geniet jij ook zo van de stilte van de nacht? Of wil je de IJsseluiterwaarden eens op een andere manier ervaren? Doe dan mee aan de Duistere Dijkwandeling. Ga mee nachtwandelen over de dijk en ontdek de IJsselnatuur in zijn puurste vorm.

Eind oktober begint de wintertijd. De donkere dagen liggen weer voor ons. Elk jaar staan we hierbij stil met de Nacht van de Nacht. Dit is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land evenementen georganiseerd in het donker. Honderden bedrijven en gemeenten doven lichten van gebouwen en reclameverlichting. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de negentiende keer georganiseerd. Het Groene Zuiden doet mee en organiseert een duistere dijkwandeling.

Ga dus mee nachtwandelen over de dijk! IJsselkenner Wim Eikelboom neemt je mee in de geheimen van de rivier op nachtelijke uren. Voorafgaand genieten we van intieme nachtmuziek en een nachtgedicht van onze stadsdichter Bauke Vermaas.

  • 28 oktober 2023
  • 20:00
  • locatie wordt bekendgemaakt aan deelnemers
  • opgeven is niet meer mogelijk

Let op: Reacties worden eerste gecontroleerd en zijn daarna openbaar.

Wij willen u vragen om aanvragen of reacties met persoonlijke informatie te mailen naar warmwonen@hetgroenezuiden.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *