Skip to main content

Gratis pakket maakt je woning comfortabeler

WEGENS OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING IS HET NIET MEER MOGELIJK EEN ISOLATIEPAKKET TE BESTELLEN! Om de stijgende energieprijzen een beetje te compenseren, stelt Het Groene Zuiden voor alle inwoners in Zwolle-Zuid gratis een pakket beschikbaar met isolerende maatregelen om je woning comfortabeler te maken.

Het pakket bevat radiotorfolie, tochtstrips, een deurdranger en een handleiding om je ketel op 60 graden te zetten. Het vertegenwoordigt een waarde van 25 euro, maar is helemaal gratis. Zo kun je er warmpjes bij zitten in de winters die gaan komen.

HOE KAN JE BESTELLEN?

Stuur een mail naar warmwonen@hetgroenezuiden.nl o.v.v. je naam, adres en huisnummer ALS JE OP DE RESERVELIJST GEPLAATST WILT WORDEN. OP DIT MOMENT ZIJN ALLE PAKKETTEN VERGEVEN.

Deze actie is mogelijk gemaakt door RREW-regeling van de rijksoverheid, die het belangrijk vindt dat huizen beter worden geïsoleerd, zodat we duurzamer omgaan met onze energie. Het Groene Zuiden – een initiatief van wijkbewoners – voert de actie uit.

Warme burenontmoeting

Wat is nog wel mogelijk? Een warme burendag! Je kunt het uitdelen van isolerende maatregelen ook koppelen aan een buurtactie in je straat. We noemen dat een warme buren-ontmoeting. Vijf straten in Zuid deden hieraan al mee. Bij zo’n ontmoeting zijn ook energiecoaches uit de wijk die gratis advies geven over duurzame energiemaatregelen. Als je daarover meer wilt weten, neem dan contact op met Judith Heinen van Het Groene Zuiden: warmwonen@hetgroenezuiden.nl

Let op: Reacties worden eerste gecontroleerd en zijn daarna openbaar.

Wij willen u vragen om aanvragen of reacties met persoonlijke informatie te mailen naar warmwonen@hetgroenezuiden.nl

Comments (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws & verhalen

Zwolse klimaatdag – voorjaarseditie

Schaapscheerdersfeest

Afval rapen langs de IJssel