Meedoen

Samen met een paar wijkgenoten zijn we begonnen met Het Groene Zuiden. Onze droom is om een beweging op gang te brengen in de wijk. Ons doel is om mensen te inspireren en te motiveren om duurzamer en klimaatvriendelijker te leven. Zo helpen we om onze mooie stad Zwolle groener te maken. In 2050 wil Zwolle energieneutraal zijn. 

Ons accent ligt op een aanpak waarin we gemeenschapsvorming stimuleren aan de hand van concrete en kleinschalige acties. We hoeven niet telkens het wiel uit te vinden. Het liefst zoeken we aansluiting bij wat er leeft in Zwolle-Zuid.

Wil je meedoen of heb je ideeen? Laat het weten op 

Inspirerende duurzame initiatieven

| Reageren

Wie door Zwolle-Zuid fietst of wandelt, ziet op verschillende plekken groene en duurzame initiatieven. Een paar voorbeelden ter inspiratie:

Zwolle Zuid zoekt energiecoaches

| Reageren

Het Groene Zuiden zoekt enthousiaste en creatieve buren die energiecoach willen worden. Wij bieden een opleiding aan voor energiecoach waaraan je kosteloos kunt meedoen. Zo bouwen we samen kennis op in de wijk over besparen en kunnen we onze buren én onszelf helpen om onze huizen comfortabeler en duurzamer te maken. Doe je ook mee?

Doe je mee aan warme burendag?

| | 3 reacties

Op zaterdag 29 januari organiseren we in verschillende straten in Zwolle-Zuid een warme burenochtend. We zijn op zoek naar straten die willen meedoen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

volgt