Skip to main content
13 januari | 10 – 14 uur | Stadkamer Centrum

Inloopspreekuur subsidies verduurzaming

Denk je erover om je huis te isoleren of een warmtepomp aan te schaffen? Daarvoor is soms subsidie beschikbaar! Kun je wel wat hulp gebruiken bij subsidies? Kom dan naar het inloopspreekuur op 13 januari of kijk de webinar over de ISDE in dit artikel.

Met energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen, vloerisolatie of isolerend HR++ glas maak je je huis comfortabeler en gaat je energierekening omlaag. Die investering is het dus zeker waard. Er zijn twee belangrijke subsidies die je hiervoor in het oog moet houden:

  • de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) van het Rijk
  • de NIP (nationaal isolatieprogramma), een subsidie van de gemeente.

Subsidies zoals ISDE en NIP kunnen je helpen om het financiële plaatje rond te krijgen. Maar een subsidie aanvragen doen je niet elke dag. Daar kun je misschien best wat hulp bij gebruiken.

Wat is de ISDE eigenlijk en wanneer kom je in aanmerking voor de NIP? Om welke bedragen gaat het? Wat moet je allemaal klaar hebben liggen, hoe ziet de website eruit, en hoelang duurt het voordat de subsidie binnen is? 

Voor antwoord op deze vragen, kijk je naar onderstaande webinar waarin we je meenemen op subsidie-expeditie. Alex Dol en Irene Eisink navigeren je hierin door de zee van regeltjes en mogelijkheden en helpen je om het punt te bereiken waarop alles naadloos geregeld is. Zo kun je met een gerust hart met de beentjes omhoog genieten van je comfortabele huis.

Onze subsidie expeditie is nog niet voorbij. Op 13 januari hijsen we opnieuw de zeilen! We beantwoorden vragen over subsidies tijdens het inloopspreekuur van 10:00-14:00 in de Stadkamer Zwolle. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Houd dan onze website in de gaten.

  • Datum: 13 januari 2024
  • Tijd: 10:00 – 14:00
  • Plaats: Stadkamer Centrum Zwolle (Zeven Alleetjes)
  • vrije inloop

Let op: Reacties worden eerste gecontroleerd en zijn daarna openbaar.

Wij willen u vragen om aanvragen of reacties met persoonlijke informatie te mailen naar warmwonen@hetgroenezuiden.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *