Skip to main content

Energiecoaches helpen besparen

Wil je een lagere energierekening, een warmer huis, geen koude voeten meer of een bijdrage leveren aan een beter milieu? Je buren kunnen je helpen om de eerste stappen te zetten! Een aantal wijkbewoners is opgeleid als energiecoach. Deze komt gratis bij je langs.

energiecoach

De gasprijzen zijn nog steeds hoog. Besparen op je energierekening is een logische keuze, maar waar begin je? Of misschien is je cv-ketel aan vervanging toe en wil je je oriƫnteren op de mogelijkheden van een (hybride) warmtepomp. Een energiecoach kan je daarbij helpen.

Benieuwd waar jij op kunt besparen en hoe je je huis comfortabeler maakt? Bijvoorbeeld door slimmer je thermostaat te bedienen, tochtstrips aan te brengen, je muren goed te isoleren of ander maatregelen nemen. Vraag dan een energiecoach aan!

De energiecoaches van Het Groene Zuiden komen graag, als buur en wijkgenoot, bij je langs. Ze geven dan tips voor simpele besparingsstappen. Ook kunnen ze aangeven waar je het beste in kan investeren en wat je beter nog even kan laten liggen. De coaches helpen je met de eerste stappen naar besparing zonder comfortverlies. Hoe mooi wil je het hebben?

Hoe vraag je een energiecoach aan?

  • ga naar blauwvingerenergie.hoomdossier.nl
  • maak een account aan
  • vul enkele gegevens over je huis in en verzend het formulier
  • De coƶrdinator Energiecoaches Zwolle koppelt je aan een Energiecoach uit onze wijk. Deze buurtgenoot benadert je rechtstreeks.

Let op: Reacties worden eerste gecontroleerd en zijn daarna openbaar.

Wij willen u vragen om aanvragen of reacties met persoonlijke informatie te mailen naar warmwonen@hetgroenezuiden.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws & verhalen

Social media-held gezocht

Word ook energiecoach!

Eerste warmtewandeling een succes