Skip to main content

Warm wonen

Warm wonen met Energiecoaches uit Zwolle Zuid!

Comfortabel wonen dat willen we allemaal graag. Je huis kan nog steeds comfortabeler zijn als je energieverbruik omlaag gaat.

Energiecoaches helpen besparen!

Wil je een lagere energierekening, een warmer huis, geen koude voeten meer of een bijdrage leveren aan een beter milieu?  Je buren kunnen je helpen om de eerste stappen te zetten!

De gasprijzen stijgen; besparen op je energierekening is een logische keuze, maar waar begin je? Of misschien is je CV ketel aan vervanging toe en wil je je oriënteren op de mogelijkheden van een (hybride) warmtepomp. Een energiecoach kan je daarbij helpen.

Onze energiecoaches komen graag, als buur en wijkgenoot, bij je langs. Ze geven dan met behulp van de online tool Hoomdossier tips voor simpele besparingsstappen. Ook kunnen ze aangeven waar je het beste in kan investeren en wat je beter nog even kan laten liggen. De coaches helpen je met de eerste stappen naar besparing zonder comfortverlies. Hoe mooi wil je het hebben?

Benieuwd waar jij op kunt besparen en hoe je je huis comfortabeler maakt? Bijvoorbeeld door slimmer je thermostaat te bedienen, tochtstrips aan te brengen, je muren goed te isoleren of ander maatregelen nemen.

Eddy, Irene, Rutger, Arie, Rob, Roy en Anton staan voor je klaar om je te helpen!

Meer weten of een afspraak maken? Neem contact met ons op! warmwonen@hetgroenezuiden.nl 

Word ook energiecoach!

Het Groene Zuiden zoekt enthousiaste en creatieve buren die energiecoach willen worden. Wij bieden een opleiding aan voor energiecoach waar je gratis aan mee kunt doen. Zo bouwen we in de wijk samen kennis op over besparen en kunnen we onze buren én onszelf helpen om onze huizen comfortabeler en duurzamer te maken. Doe je ook mee?

Warm Thuis Zwolle

Warm Thuis Zwolle biedt gratis hulp bij energie besparen als je dat zelf niet kan betalen. 

Collectieve inkoopactie vloerisolatie

Ben je van plan om je vloer te isoleren? Doe dan mee met de collectieve inkoopactie! Dat is goedkoper, gezelliger en makkelijker! Bovendien krijg je hulp met aanvraag van subsidies. Lijkt dit je wat? Lees dan verder!