Skip to main content

Warm wonen

Warm wonen met Energiecoaches uit Zwolle Zuid!

Comfortabel wonen dat willen we allemaal graag. Je huis kan nog steeds comfortabeler zijn als je energieverbruik omlaag gaat.

Energiecoaches helpen besparen!

Wil je een lagere energierekening, een warmer huis, geen koude voeten meer of een bijdrage leveren aan een beter milieu?  Je buren kunnen je helpen om de eerste stappen te zetten!

De gasprijzen stijgen; besparen op je energierekening is een logische keuze, maar waar begin je? Of misschien is je CV ketel aan vervanging toe en wil je je oriënteren op de mogelijkheden van een (hybride) warmtepomp. Een energiecoach kan je daarbij helpen.

Onze energiecoaches komen graag, als buur en wijkgenoot, bij je langs. Ze geven dan met behulp van de online tool Hoomdossier tips voor simpele besparingsstappen. Ook kunnen ze aangeven waar je het beste in kan investeren en wat je beter nog even kan laten liggen. De coaches helpen je met de eerste stappen naar besparing zonder comfortverlies. Hoe mooi wil je het hebben?

Benieuwd waar jij op kunt besparen en hoe je je huis comfortabeler maakt? Bijvoorbeeld door slimmer je thermostaat te bedienen, tochtstrips aan te brengen, je muren goed te isoleren of ander maatregelen nemen.

Eddy, Irene, Rutger, Arie, Rob, Roy en Anton staan voor je klaar om je te helpen!

Meer weten of een afspraak maken? Neem contact met ons op! warmwonen@hetgroenezuiden.nl 

Collectieve inkoopactie vloerisolatie

Ben je van plan om je vloer te isoleren? Doe dan mee met de collectieve inkoopactie! Dat is goedkoper, gezelliger en makkelijker! Bovendien krijg je hulp met aanvraag van subsidies. Lijkt dit je wat? Lees dan verder!

Isoleren doe je samen

Het Groene Zuiden kan jullie als buren helpen bij het organiseren van een gezamenlijke inkoopactie om jullie huizen duurzamer en comfortabeler te maken. Ben jij een woningeigenaar en wil je graag samen een project opzetten rondom duurzaamheid? Lees dan verder.

Groene Zuiden zoekt versterking

Doe je mee? We zoeken buurtbewoners met een duurzaam hart en groene vingers. Maar ook groene verbinders die graag willen verduurzamen. Kortom wij zoeken jou!